mlfacets.com

The domain has expired and may be available at auction. If this is your domain, you can still renew it. Register or transfer domains to Dynadot.com to save more and build your website for free!

mlfacets.com

Det danske måltid i 15.000 år

Dato/klokkeslæt

21/11/2023
10:30 - 13:30

Sted
Kristrup Sognegård, Ørneborgvej 5, Randers SØ


Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken, og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Museumsinspektør Bettina Buhl er madhistoriker og arbejder dagligt med forskning og formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på Det Grønne Museum. Hun er forfatter til talrige artikler og bøger om den danske madhistorie. Hun er optaget i Danske Madpublicister og bidrager som madhistorisk konsulent på mange projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad.

Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder. I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med køkkenhistorisk viden.

Bettina Buhl, museumsinspektør Det grønne Museum
Entré 90 kr.
Ingen tilmelding
Arrangør: Kristrup Højskoleforening

Randers Folkeuniversitet
Peter Staugaard, fmd.
Sindalvej 7
8940 Randers SV
Mobil 3035 1392
info@randersfolkeuni.dk

www.randersfolkeuni.dk
Du er her: HomeArrangementDet danske måltid i 15.000 år