Dato/klokkeslæt
21/11/2023
10:30 - 13:30
Sted
Kristrup Sognegård, Ørneborgvej 5, Randers SØ
Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken, og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.
Museumsinspektør Bettina Buhl er madhistoriker og arbejder dagligt med forskning og formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på Det Grønne Museum. Hun er forfatter til talrige artikler og bøger om den danske madhistorie. Hun er optaget i Danske Madpublicister og bidrager som madhistorisk konsulent på mange projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad.
Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder. I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med køkkenhistorisk viden.
Bettina Buhl, museumsinspektør Det grønne Museum
Entré 90 kr.
Ingen tilmelding
Arrangør: Kristrup Højskoleforening